Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Vidéki transzfer járatok - buszos körútjainkhoz

ÁLTALÁNOS TÁJÉKOZTATÓ:

Felszállási helyszínek mindig az adott körutazás leírásában található. Amennyiben ott nem látja az adott várost, ahonnan indulni szeretne, előzetes egyeztetés után tudunk Önnek lehetőséget adni.

Az autóbuszjáratok előre megtervezett útvonalon haladnak, fel- és leszállásra kizárólag az előre megadott helyeken van lehetőség.

A nagy távolságok és az előre nem látható váratlan események (baleset, határátkelési várakozás, időjárás, stb.) miatt a menetrend és az útvonal megváltoztatásának jogát irodánk fenntartja. Az autóbuszok hátsó sorában az ülések általában nem dönthetőek.

TERVEZETT PROGRAMJAINKHOZ - MEGHIRDETETT GYÜJTŐJÁRATOK LISTÁJA (folyamatosan bővül)

A gyűjtőjárat beiktatásával történő utazáskor esetenként átszállásra, illetve várakozási időre kell számítani.

Külföldi állampolgárok vízumának beszerzését (a hatályos jogszabályok miatt) nem tudjuk vállalni.

Gyűjtőjáratos vidéki indulások Ft / fő (oda-vissza):

Budapesti átszállással:

Részvételi díj:

Debrecen (TESCO parkoló, Kishegyesi út 1. hátsó bejárat) 12.900
Győr (Vasútállomás/főbejárat) 12.900
Miskolc (Búza tér/ Mc Donald's parkoló) 12.900
Nyíregyháza (Penny parkoló / Vasutállomás) 12.900
Pécs (Budai VÁM Tesco parkoló) 12.900

Körutazásinkhoz való csatalkozás esetén, kérje munkatársaink segítségét!  A járatok csak akkor indíthatóak ha minimum létszám már van, az adott programon.

Online utasbiztosítás

2019 Katalógusaink

A honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk. Az utas által készített opcionális foglalás nem számít véglegesnek. Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek.Weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényes magyar adatvédelmi előírásoknak (1992. évi LXIII. törvény).