Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom
A kiválasztott ajánlat nem található. Válasszon a szállás / program egyéb ajánlatai közül!

$result


   

$program


   

$trip


   

$tags


   

$tags_full


 

Vajdasági Mozaik Belgráddal 3 nap/2éj ***

Utazás alapadatai

Busz
1 felnőtt
2019-10-18, 3 nap / 2 éj
Vajdasági Mozaik Belgráddal 3 nap/2éj ***
Félpanzió
Egyágyas szoba
Teljes ár
56.191 HUF

Le ne maradj!

Vajdasági Mozaik Belgráddal 3 nap/2éj ***

Rövid ismertető

Hajdan élt törökverő hősök nyomában járva felfedezhetjük múltunk kis darabkáit! Szabadka, Nándorfehérvár, Zimony, Szendrő, Újvidék és a Tarcal-hegység-a rövid út során bemutatjuk déli szomszédunk ismert és ismeretlen tájait.

Utazás

légkondicionált autóbusszal (WC, videó, italautomata). Nincs éjszakai utazás!!
Szükséges úti okmány: érvényes személyigazolvány vagy útlevél.

Szállás

Belgrád környéke 3*** hotel: 2 ágy (pótágyazható),fürdôszoba hajszárítóval.

Ellátás (krt)

reggeli (svédasztalos), igény szerint vacsora.

Fel- és leszállási lehetőség

(felár nélkül) Budapest (Blaha Lujza tér és Népliget), Kecskemét, Kiskunfélegyháza, Szeged.

Időpontok


Július 12-14.     NEM FOGLALHATÓ!

Október 18-20.

Program


1.nap  Szabadka, Palicsi-tó, Belgrád
Indulás reggel 6 órakor. A délelőtti órákban a határközeli városba, Szabadkára, érkezünk. A soknemzetiségű város gazdag építészeti örökséggel rendelkezik, fő nevezetessége a pompás városháza, a magyarországi szecesszió remek műve, a frissen felújított zsinagóga, tágas terei és szökőkutak.  A városházi díszterembe is benézünk ugyanúgy, mint zsinagógába. Szabadidő után, a közelben található Palicsi-tóhoz utazunk, ahol egy kellemes séta mellett megismerkedünk a kisebb-nagyobb magyaros stílusú szecessziós épületekkel.

2.nap  Belgrád Zimonyi emlékmű, Szendrői vár
Reggeli után bejárjuk a híres Nándorfehérvári várat, ahol 1456-ban Hunyadi János vezetésével visszaverték a török ostromot. A hős védők közül Kapisztrán János és Dugovics Titusz neve örökre beíródott az emberek emlékezetébe. Ezt követően a belvárossal ismerkedünk, nem maradhat ki az ismert sétáló utca sem, mely Skadarlija néven ismert, ugyan úgy, mint Sv. Sava temploma. Majd felkeressük a Duna partján fekvő Zimonyt, ahol hangulatos, történelmi utcái, szép házai mellett megtekintjük a Magyar Millenniumi Emlékművet. Utunk következő állomása a Duna partján tündöklő Szendrői vár. Itt a Szerbia legnagyobb középkori vára található, ahol egy ideig Hunyadi Jánosis raboskodott. Élményekkel telve irány vissza a szálláshelyünkre.

3. nap Tarcal-hegység, Újvidék, Pétervárad
A délelőtti órákban, az Újvidéktől karnyújtásnyira lévő Fruška Gora, régi magyar nevén a Tarcal-hegységbe látogatunk. A természet szépségén túl a Fruška Gora kultúrtörténeti szempontból is jelentős: a valaha 30 szerb kolostorból, ma csupán alig több mint a fele sorakozik a hegység déli peremén, melyek közül egyet-kettőt mi is felkeresünk, hogy megcsodálhassuk épületeiket, freskóikat. Ezt követően tovább utazunk a Vajdaság fővárosába, Újvidékre. Itt felkeressük a Péterváradi várat, melyet a Habsburgok 1692-ben kezdtek el építeni és ez lett a birodalom legnagyobb és legmodernebb vára akkoriban. Savoyai Jenő itt aratott nagy győzelmet a törökök felett. Az erődbe kétszáz lépcső vezet fel, de a panoráma miatt érdemes végig sétálni a falakon. Élményekkel teli irány Magyarország. Haza érkezés esti órákban.

Felárak és belépők


Üdülőhelyi díj 12 év felett: 1 200 Ft/fő.
2 vacsora: 6000 Ft/fő

Gyerek kedvezmény 12 évig : -3000 Ft/fő

Belépők a helyszínen: kb. 20 EUR

Minimum létszám

35 fő.
Figyelem! Társítási lehetőség 2-3 ágyas szobákban!
Egyágyas felár nélkül foglalható, amennyiben vállalja a garantált társítást 2-3 ágyas szobában!

A részvételi díj tartalmazza

autóbuszos utazást, szállást reggelivel, megadott programokat, magyar idegenvezetőt.

A részvételi díj nem tartalmazza

baleset-, betegség -, és poggyászbiztosítás díját (Classic: 1.710 Ft/fő), útlemondási díjat (1,3%), foglalási díjat (1500 Ft/fő), üdülőhelyi díjat és a belépőket.

Érintett területek

 • Szerbia
 • Belgrád

További ajánlatok (időpontok és árak)

Itt választhat másik időpontot, majd megadhatja az utazók számát is.

Indulási időpont

Kérjük válassza ki az önnek megfelelő indulási időpontot

Ajánlatok szűkítése

Az alábbi feltételek megadásával pontosíthatja az ajánlatot

Ajánlatok

Kérjük válasszon a lenti lehetőségek közül, utána meg tudja adni az utasok számát és kiválaszthatja a kívánt szobatípust / elhelyezést. (Az itt szerepltetett ár a Szervező által megadott 1 fő részvételi díja)

Online utasbiztosítás

2019 Katalógusaink

JÚLIUS

AUGUSZTUS

AUGUSZTUS 2. FELE

SZEPTEMBER

A honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk. Az utas által készített opcionális foglalás nem számít véglegesnek. Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek.Weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényes magyar adatvédelmi előírásoknak (1992. évi LXIII. törvény).