Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

OLASZORSZÁGI KÖRUTAZÁSOK

   toszkana_fagyi_prg   amalfi_obol puglia_mesevarosok    mamorito_toszkania eszakitalia_szloven pinokkio_nyomaban csokifesztival gesztenyefesztival karacsony_olaszotszag kari unnepekkozott szilveszter_pisa szilveszter_milano

Részletek a képre kattintva! A Ft/fő árak 2 ágyas elhelyezés esetén, járulékos költségek (foglalási díj, üdülőhelyi díj, útlemondási biztosítás) nélkül. 2020-as indulások már a NAPTÁRBAN!

A honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk. Az utas által készített opcionális foglalás nem számít véglegesnek. Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek.Weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényes magyar adatvédelmi előírásoknak (1992. évi LXIII. törvény).