Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

$result


   

$program


   

$trip


   

$tags


   

$tags_full


 

Amalfi partvidék csodái-Nápoly-Capri-Sorrento repülővel 6 nap/5 éj repülővel

Utazás alapadatai 2584

3 csillag
Busz
1 felnőtt
2020-09-24, 6 nap / 5 éj
Amalfi partvidék csodái-Nápoly-Capri-Sorrento repülővel 6 nap/5 éj repülővel (***)
Reggeli
Társítható

Amalfi partvidék csodái-Nápoly-Capri-Sorrento repülővel 6 nap/5 éj repülővel

Rövid ismertető

Nápoly - Capri - Sorrento - Amalfi partvidék repülővel
Tartsanak velünk Dél-Olaszországba és fedezzük fel együtt a régió számtalan és egyedülálló szépségét. Programunkat az ellentmondásokkal teli Nápolyban, a világ egyik legrégebbi városában kezdjük. Majd a Nápolyi-öböl mindenkit ámulatba ejtő gyöngyszemeihez utazunk. Elhajózunk az olasz csizma kis ékszerdobozához, Capri szigetéhez, megnézzük, hogyan állt meg az idő a tragikus sorsú Pompeji városában és megmártózunk a térség egyik fenséges vulkánjának látványában, s elgondolkodhatunk a természet mindenekfeletti hatalmáról.

Utazás

repülővel (a részvételi díj a transzfer árát is tartalmazza)

Egyedi szerződési feltételek 07.30-i turnus:
A kötbér összege az utazó lemondása esetén: 
szerződéskötéstől -36 napig: 40% 
35-22 napig: 60% 
21-16 napig: 70% 
16-8 nap:  90% 
7 napon belül: 100%
A kötbérbe beletartoznak a repülőjegyhez kapcsolódó összes költségek! 

Egyedi szerződési feltételek 09.24-i turnus:
A kötbér összege az utazó lemondása esetén: 
szerződéskötéstől -38 napig (augusztus 18-ig): 10% 
37-30 napig: 20% 
29-22 napig: 40% 
21-16 napig: 60% 
15-8 nap:  80% 
7 napon belül: 100%
A kötbérbe beletartoznak a repülőjegyhez kapcsolódó összes költségek! 


Szállás


Sorrrento környéke/ 3* (5 éj) ÚSZÓMEDENCÉS SZÁLLODA
A  medencés szálloda zöld környezetben, fantasztikus panorámával  és hűsítő medencével várja vendégeit. A hotel szép helyen fekszik, ahonnan a nápolyi öböl látnivalói könnyen megközelíthetőek.
Szobák: 2-3 ágyas, fürdőszobás, TV. A tengerparttól 10 perces távolságra található.
Szolgáltatások: mediterrán étterem, recepció

Ellátás (krt)

bővített kontinentális reggeli, felár ellenében háromfogásos vacsora (a program kizárólag félpanzióval foglalható)

Fel- és leszállási lehetőség

 

Időpontok

6 nap/5éj

2020. 07.30 - 08.04.  (csütörtök-kedd) 
2020. 09.24 - 09.29.  
(csütörtök-kedd) 


 
        

Program


1. nap: Nápoly
Utazás repülővel. A csodálatos táj egyedülálló látványával és a környék bájával ismerkedünk. Megállunk a hihetetlenül sokszínű Nápoly-ban, tiszta idő esetén felmegyünk Nápoly villanegyedébe, a Posillipo dombra, ahonnét csodálatos látvány nyílik a lenyűgöző Nápolyi-öbölre és a távolban fenségesen égbe nyúló Vezúvra. Séta a városban, érintve Itália harmadik legnagyobb operaházát is, majd megkóstolhatjuk a méltán híres nápolyi pizzát. A nap végén lenyűgöznek minket a város történelemmel átitatott kis utcái. Nápoly lüktető hangulata után elutazunk  szálláshelyünkre. Transzfer a szálláshelyre.

2. nap: Capri - Anacapri - ajándék Limoncello kóstolóval
Egész napos szabadprogram, vagy fakultatív hajókirándulás Capri szigetére (Ár: 85 EUR/fő hajójeggyel). Mai kirándulásunkat a Sorrentoi félszigetről leszakadt Capri szigetének felfedezésével töltjük. A sziget teljes egészében egy óriási mészkő tömb, ahol két város található, Capri és Anacapri. A kikötőből kisbuszokkal közelítjük meg Anacapri városát a „Mamma Mia” panoráma útvonalon. Első sétánk a híres Svéd orvos, Axel Munthe villájához vezet, melyet az orvos által írt San Michele regénye tett népszerűvé. Nem csak a villát és annak régészeti gyűjteményét, de az Olaszország 10 legszebb parkját számláló listára felkerült parkját is bebarangoljuk.
A villát elhagyva lehetőségünk nyílik rövid szabadidő keretében felfedezni a szűk, hangulatos utcácskákat, megkóstolni a Limoncellót és a csak Capri szigetén készített citrom ágyon érlelt pálinkát. Jó idő esetén libegővel felmehetünk a sziget legmagasabb pontjára a Monte Solaro magaslatára, ahonnan pazar kilátás nyílik a szigetre és a Sorrentói félszigetre. Anacapri megtekintése után ismét buszra szállunk és a főváros, Capri városa felé vesszük az irányt. Sétát teszünk a legelegánsabb üzletek és szállodák között az Augustus császárról elnevezett parkig, ahonnan káprázatos kilátás nyílik Capri szigetének jelképeire, a Faraglioni sziklákra. A délutáni órákban ismét hajóra szállunk és élményekkel telve elbúcsúzunk Capri szigetétől. Szálláshelyünkre érkezés az esti órákban.  

3. nap: Pompeji - Vezúv
Szabadprogram, pihenés a szálloda medencéjének partján, vagy fakultatív kirándulás. Reggeli után elindulunk és a leghíresebb romvároshoz, Pompeji-hez érkezünk. A por és kőesőtől betemetett, hajdan gazdag és fényűző város felszínre kerülése után, szakszerű helyi vezetéssel kivételes, szinte élő képet kapunk a katasztrófa előtti fantasztikus, fényűző környezetről, a polgári házakról, fürdőkről és üzletekről, az ott élők életéről. Ezután a napjaink egyik alvó óriásaként számon tartott, mindenki számára könnyen megközelíthető Vezúv tűzhányójának kráteréhez sétálunk fel. Lenyűgöző látványán kívüli érdekessége, hogy közvetlen közelről érzékelhetjük a természet mindenekfeletti erejét. A Pompejit és négy másik várost eltörlő vulkánra a helyi kisbusz ezer méteres magasságba repít, innen a Nemzeti Park területén felfelé kaptatva tekinthetünk le a csodálatos Nápolyi öbölre és a bátrabbak odafent megkóstolhatják a csak itt található, a vulkán oldalában készített ízletes Lacryma Christi bort. Az élményekkel teli nap után visszatérünk szálláshelyünkre. (Ár: 55 EUR/fő helyi vezetéssel és helyi közlekedés)

4. nap: Tengerparti pihenés
Szabadprogram, pihenés vagy strandolás a tengerparton, vagy a szálloda medencéjénél.

5. nap: Amalfi - Positano - Ravello
Szabadidő, vagy egész napos fakultatív program. Ezen a napon  az egyik leghíresebb és a világon az egyik legszebb tengerpart, az Amalfi partszakasz ejt minket ámulatba, mely színes házakkal tűzdelt, a meredek hegyoldalból a tengerig leköszönő településeivel együtt méltán került fel a Világörökség listájára. Először Positano városának látképét csodáljuk meg, majd tovább élvezhetjük a gyönyörű, kanyargós tengerparti út látványát. Fantasztikus panoráma utunkon megállunk a partszakasz legszebb kilátását nyújtó kávézójánál. Amennyiben a széljárás kegyes hozzánk, látogatást teszünk a híres Grotta Smeralda-ban, azaz a Smaragd barlangban is, ahol a vízen csónakázva mutatják be nekünk a szebbnél szebb cseppkő-képződményeket. Amalfi városában tett sétánk során az egykori hercegség központjában megtekintjük a Szent András Dómot, majd lehetőség nyílik elveszni a hangulatos éttermek, likőrboltok és majolika üzletek forgatagában. Megkóstolhatjuk a frissen sült tengeri finomságokat és a legfinomabb citrom sorbetet. Szabadidő után autóbuszunkkal az Amalfi partszakasz fölé emelkedő Ravelloba indulunk. A város napjainkban is híres a Villa Rufolo parkjában rendezett zenei fesztiválokról. A park teraszain végigsétálva megismerjük azokat a helyeket, ahol Wagner komponált, ill. Oscar Wilde egyik regényének helyszínét. Rövid szabadidő a városban, majd visszaindulunk szálláshelyünkre, érkezés az esti órákban. (Ár: 45 EUR/fő)

6. nap:  Hazautazás

Felárak és belépők


Fakultatív programok (min. létszám 25 fő):

Capri:   85 EUR/fő 
Amalfi:  45 EUR/fő 
Pompeji ásatások -belépő helyi idegenvezetővel és
      Vezúv helyi közlekedéssel:    55 EUR/fő

Belépők összesen kb: 36-54 EUR/fő
Capri/Augusto's Garden:      kb.   1 EUR/fő 
Capri/ Axel Munthe villa:       kb.   8 EUR/fő 
Amalfi/Dóm és kolostor:        kb.   5 EUR/fő 
Monte Solaro libegő (Capri): kb. 12 EUR/fő
Ravello Villa Rufolo:              kb.   7 EUR/fő  
Ravello dóm:                         kb.   3 EUR/fő
Vezúv belépő:                      kb.   10 EUR/fő
Helyi közlekedés a tengerpartra: kb 7 EUR/fő
Capri szigettúra kishajókkal  (időjárás függvényében): 18 EUR/fő

Üdülőhelyi díj: 12,5 EUR/fő/tartózkodás (helyszínen fizetendő)

Minimum létszám

20 fő.

A részvételi díj tartalmazza

utazást repülővel, transzfereket a szálloda és a repülőtér között, 1 db fedélzetre vihető ridikül méretű kézitáska, szállást reggelivel, magyar idegenvezetőt.

A részvételi díj nem tartalmazza

baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítás díját 530 Ft/fő/nap, útlemondási díjat (1,3%), foglalási díjat (1500 Ft/fő 12 éven felül), az esetleges belépőket a helyszínen, valamint a felárakat és a helyszínen fizetendő idegenforgalmi adókat, és a kötelező vacsora felárát.

Szükséges útiokmány: érvényes személyigazolvány vagy útlevél.

Érintett területek

 • Olaszország
 • Kampánia
 • Sorrento
 • Nápoly

További ajánlatok (időpontok és árak)

Itt választhat másik időpontot, majd megadhatja az utazók számát is.

Indulási időpont

Kérjük válassza ki az önnek megfelelő indulási időpontot

Ajánlatok szűkítése

Az alábbi feltételek megadásával pontosíthatja az ajánlatot

Ajánlatok

Kérjük válasszon a lenti lehetőségek közül, utána meg tudja adni az utasok számát és kiválaszthatja a kívánt szobatípust / elhelyezést. (Az itt szerepltetett ár a Szervező által megadott 1 fő részvételi díja)
A honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk. Az utas által készített opcionális foglalás nem számít véglegesnek. Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek.Weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényes magyar adatvédelmi előírásoknak (1992. évi LXIII. törvény).