Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Hasznos tudnivalók

Irodánk nyitvatartása:
Hétfő-Péntek: 10:00-16:00
 


Ügyelet utasaink részére
Az utazás során felmerülő problémákat azonnal tudják jelezni ügyeleti hétvégi telefonszámunkon, mely a lefoglalt utazásukhoz átadott részvételi jegyen kerül feltüntetésre.

Foglalás
Hogyan jelentkezhet útjainkra?

  • Online megrendeléssel,- az adott szálláshelynél, a megrendelés alatt található lap kitöltésével, árkalkulátorunk segít a teljes részvételi díj kiszámításában. Az árkalkulátor rendszer esetleges működési hibájáért irodánk felelősséget nem vállal. Amennyiben a kalkulált és a tényleges részvételi díj különbséget mutat, irodánk kapcsolatba lép Önnel.
  • Előzetes árajánlatot is kérhet a kiválasztott útra vonatkozóan, illetve személyre szabottan is kérheti javaslatunkat.
  • E-mail-ben ajanlatkeres@lagrotta.hu, melyben kérjük a kívánt utazás részleteit, és az utazókra vonatkozó információkat megadni.
  • Telefonon a 354-0664, vagy a 354-0665 telefonszámon
  • Személyesen irodánkban, 1065 Budapest, Podmaniczky u. 6.
  • Viszonteladó Partnereinken keresztül.

Megrendelés online:
A megrendelés beérkezése után a legrövidebb időn belül, emailben visszaigazoljuk foglalását. A lefoglalt utat az általunk megadott ideig tudjuk Önnek fenntartani, mely idő alatt a részvételi díj 40%-át előlegként (az utazás megkezdése előtt 30 napon belül 100%-ot) kérjük a BUDAPEST BANK ZRT 10103104-43533300-01004004 számú számlánkra befizetni. Az átutalási megbízásra kérjük, szíveskedjen a nevét ráírni. Nálunk a befizetés 1-2 órán belül megjelenik, így szerződésünk életbe lép. Az általunk küldött szerződést aláírásával kérjük részünkre visszajuttatni, valamennyi melléklettel együtt.  Kérjük ezeket a tájékoztatókat legyen kedves elolvasni, adatvédelmi jogairól, útlemondási biztosítás felételeiről stb.. Kérésére a teljes részvételi díj beérkezése után útiokmányait postai úton eljuttatjuk az Ön részére, minden más esetben emailen keresztül jutattjuk el Önnek a szükséges dokumentumot is. 

Megrendelés e-mail-ben:
A megrendelés beérkezése után visszaigazoljuk Önnek foglalását 24-48 órán belül. A szerződés akkor tekinthető véglegesnek, mikor az általunk eljuttatott szerződés egy példányát irodánkhoz eljuttatja aláírásával ellátva, illetve a részvételi díj beérkezik számlaszámunkra. Kérjük megrendeléskor jelezze biztosításra vonatkozó igényeit is, és a szükséges adatok megadásáról is gondoskodjon. Kérésére útiokmányait postai úton eljuttatjuk az Ön részére.


Gyermekkedvezmények
A gyermekkedvezmények igénybevételéhez a pontos életkor megadása is szükséges. Felhívjuk figyelmét, hogy az utazás megkezdésének időpontjában aktuális életkor az irányadó.

Autóbuszos utazás
Ajánljuk az adott ország pénzneméből aprót vinni (wc használat, éttermek, üzletek) Az autóbuszok előre megtervezett útvonalon haladnak. Az érkezés és a visszaindulás időpontja tájékoztató jellegű. Az autóbusz a helyi adottságok szerinti legközelebbi ponton teszi le az utasokat a településen, mely nem minden esetben jelenti a szállodai recepció előtti kiszállást.
A nagy távolságok és az előre nem látható események (baleset, határátkelési várakozás, stb.) miatt a menetrend és az útvonal megváltoztatásának jogát irodánk fenntartja. Az autóbuszok hátsó ülése általában dönthető. Amennyiben kívánsága van az autóbuszon történő elhelyezésre vonatkozóan , kérjük jelezze irodánknak. Az autóbusz menet közben pihenőket tart.

Fakultatív kirándulások
Munkatársaink előzetesen felmérik adott induláson a csoport ígényeket. Meghatározott létszám megléte mellett indíthatóak az adott programok, ezért fontos, hogy jelentkezéskor már tájékoztasson bennünket milyen elképzelése van, a progamok részvételét illetően.

Útlemondási biztosítás
A programfüzetben szereplő árak nem tartalmazzák az útlemondási biztosítást. Ez a biztosítási forma előre nem látható okokból felmerülő útlemondásra nyújt fedezetet., melynek mértéke 1,3%  Irodánkban munkatáraink részletes információval szolgálnak.  (A biztosítások teljes szabályzatát elolvashatja a hasznos dokumentumok menüpont alatt).


Utasbiztosítás (Betegség,-Baleset,- Poggyász)
Az Atlasz Biztosító Baleset-, Betegség-, Poggyász biztosítását kedvezményes áron köthetik utasaink az irodáinkban. Az ehhez szükséges adatok a következők: Név, lakcím, születési dátum, útlevél száma. Amennyiben az interneten keresztül foglal, és a biztosítási szolgáltatásunkat is igénybe szeretné venni, kérjük a fenti adatokat is szíveskedjen eljuttatni részünkre.

A honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk. Az utas által készített opcionális foglalás nem számít véglegesnek. Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek.Weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényes magyar adatvédelmi előírásoknak (1992. évi LXIII. törvény).