Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom
A kiválasztott ajánlat nem található. Válasszon a szállás / program egyéb ajánlatai közül!

$result


   

$program


   

$trip


   

$tags


   

$tags_full


 

Arany Prága és a Fehér barlang románca 4nap/3éj

Utazás alapadatai

3 csillag
Busz
3 felnőtt
2019-09-05, 4 nap / 3 éj
Arany Prága és a Fehér barlang románca 4nap/3éj (***)
Reggeli
2 ágyas szoba (pótágyazható)
Teljes ár
186.536 HUF

Le ne maradj!

Arany Prága és a Fehér barlang románca 4nap/3éj

Rövid ismertető

Csehország és az Elba-menti Szász Svájc minden kétséget kizáróan Közép-Európa egyik leglátványosabb turisztikai régiója. Gazdag történelmi múlttal rendelkező, változatos kulturális örökségekben és lélegzetelállító természeti kincsekben gazdag vidék. Fedezzük fel e csodás tájakat: Morvaország mesés cseppkőbarlangjait, a  kultúrában gazdag és gasztronómiai izgalmakban bővelkedő "arany Prágán", valamint a festői Szász Svájc és Drezda fenséges tájain át, egészen a világhírű Csontkápolnájáról híres Kutná Horáig. 

Utazás

komfortos, légkondicionált autóbusszal

Szállás

3 éj Prága Hotel***, 2-3 ágyas ágyas fürdőszobás szobákban

Ellátás (krt)

reggeli, felár ellenében félpanzió.

Fel- és leszállási lehetőség

Fel- és leszállási lehetőség (ingyenes): Budapest (Blaha Lujza tér és BAH csomópont), Budaörs, Tatabánya, Győr, Mosonmagyaróvár 
További vidéki felszállási lehetőségek felár ellenében: Debrecen, Nyíregyháza, Miskolc, Eger, Gyöngyös: 9.900,-Ft/fő oda-vissza

Időpontok

4 nap/3 éj
       
       09.05-09.08. 

Program


1. nap: Budapest - Punkevni cseppkőbarlang - Prága
Indulás Budapestről a kora reggeli órákban. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel. Utunk első állomása a fenséges Punkevní-barlangról és a Macocha-szakadékról híres Morva karsztvidék. Hangulatos kisvonatos és csónakos túra keretében tekintjük meg a varázslatos cseppkőbarlang termeket, köztük a világon egyedülálló hófehér Masaryk-termet. A lélegzetelállító látványt nyújtó, festői Mostoha-szakadékhoz lanovkával látogatunk el. Az esti órákban foglaljuk el prágai szállásunkat.

2. nap: Prága
Egész napos városnézés a híres írók, Franz Kafka és Bohumil Hrabal szülővárosában, a varázslatos „arany Prágában”, Közép-Európa egyik legcsodásabb, történelmi és kulturális kincsekben gazdag városában. Délelőtt felkeressük az Óváros nevezetességeit: a Lőpor-tornyot, a híres Óvárosi teret, a Zsidó-negyedet, a varázslatos Vencel teret és Tyn-templomot, valamint a Morva folyó fölött átívelő, festői Károly hidat is. Átsétálunk a folyó túlsó partjára, hogy gyönyörködjünk a várost magasból őrző prágai várban, megnézzük a Lorettó kápolnát, a káprázatos Szent György-bazilikát, valamint a meseszép Aranyművesek utcáját. Este fakultatív, hamisítatlan sörkóstolós vacsora lehetőség Svejk nyomában, Jaroslav Hasek regénybeli kocsmájában.

3. nap: Drezda - a festői Szász Svájc tájaival 
Szabadidő Prágában, vagy fakultatív kirándulás. Indulás a lenyűgöző Szász Svájc vidékére, ahol első állomásunk a szép fürdőváros, Rathen lesz, majd hangulatos rövid hajókázással és sétával érjük el az Elba fölé magasodó, lélegzetelállító Bastei sziklákat és hidat, melyek a híres német festőt, Caspar David Friedrichet is megihlették. A továbbiakban Szászország fővárosa, az Elba menti Drezda bűvöl el minket fenséges barokk és rokokó építészetével. Óvárosában felkeressük a csodálatos Miasszonyunk templomot, a Gottfried Semper tervei nyomán épített Operaházat, a  barokk Zwinger-palotát, és a pompás drezdai királyi palotát is. Rövid szabadidő után élményekkel telve visszatérünk prágai szállásunkra. (30 eur/fő)

4. nap: Kutná Horá – Budapest: 
Reggeli indulás a világon egyedülálló látványoságnak számító Csontkápolnájáról, a Szent Borbála templomáról, és a pénzverő Olasz-udvarról híres Kutná Horába. Felkeressük a  40.000 csontvázból álló, gótikus kori osszáriumot.  Városnézés alatt meglátogatjuk a Schwarzenberg család megbízásából a 18. század elején átépített csontkápolnát, majd rövid szabadidő után hazaindulunk. Érkezés Budapestre a késő esti órákban.


Felárak és belépők


Fakultatív programok:
- Drezda - Rathen  program és komphajó:         30 EUR/fő
- Svejk nyomában- sörkóstolós vacsora:           9 900 Ft/fő

Belépők:
- Punkevni cseppkőbarlang:                                    180.-Kc
- Punkevni cseppkőbarlang kisvonat /hajókázás:     80.-Kc 
- Lanovka:                                                                 90.-Kc
- Prága vár:Vár: ( kis kör )                              250.-/125.-Kc
- Prága Loretto kápolna:                                          150.-Kc
- Drezda:  templom adomány                                        3.-€
- Kutna Hora, Szent Borbála templom:                       60.-Kc
- Csontkápolna:                                                  75.-/50.-Kc
- Kutna Hora Olasz udvar, pénzverő:                         85.-Kc

Minimum létszám

35 fő.

A részvételi díj tartalmazza

autóbuszos utazást, szállást reggelivel, magyar idegenvezetőt.

A részvételi díj nem tartalmazza

baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítás díját, (570 Ft/nap)
útlemondási díjat (1,3%), foglalási díjat (1500 Ft/fő 12 éven felül), az esetleges belépőket a helyszínen, valamint a felárakat és a helyszínen fizetendő idegenforgalmi adókat (1,5 EUR/fő/éj)
Szükséges úti okmány: érvényes személyigazolvány vagy útlevél

Szolgáltatások

Wi-Fi/ingyenes Wi-Fi, speciális étkezést biztosít

Érintett területek

 • Csehország
 • Prága

További ajánlatok (időpontok és árak)

Itt választhat másik időpontot, majd megadhatja az utazók számát is.

Indulási időpont

Kérjük válassza ki az önnek megfelelő indulási időpontot

Ajánlatok szűkítése

Az alábbi feltételek megadásával pontosíthatja az ajánlatot

Ajánlatok

Kérjük válasszon a lenti lehetőségek közül, utána meg tudja adni az utasok számát és kiválaszthatja a kívánt szobatípust / elhelyezést. (Az itt szerepltetett ár a Szervező által megadott 1 fő részvételi díja)

Online utasbiztosítás

2019 Katalógusaink

JÚLIUS

AUGUSZTUS

AUGUSZTUS 2. FELE

SZEPTEMBER

A honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk. Az utas által készített opcionális foglalás nem számít véglegesnek. Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek.Weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényes magyar adatvédelmi előírásoknak (1992. évi LXIII. törvény).