Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Ajándékutalvány

Nincs ötlete? Nem tudja az ajándékozott örül-e az ajándéknak?

Születésnap vagy Karácsony?

 

Ajándékozzon tetszőleges összegben utazási utalványt, mely beváltható bármelyik utazásunkra. Gyors, egyszerű és még on-line is íntézheti.
Adja meg milyen összegre gondolt, vagy melyik utazást írjuk rá az utalványra, szerepeljen-e speciális "üzenet" az ajándékon.

Írjon még ma!

 

Ajánlatkérés
A honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk. Az utas által készített opcionális foglalás nem számít véglegesnek. Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek.Weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényes magyar adatvédelmi előírásoknak (1992. évi LXIII. törvény).